ВІД “ЄРАЛАШУ – ДО ЗАПОРІЗЬКОГО “ДОМОВУШІ”: чи пам’ятаєте ви телепередачі свого дитинства?

 

Сьогодні, 5 березня, у всьому світі відзначають день дитячого радіо та телебачення. Кожного року цього дня всі радіо та телеканали транслюють більшість своїх матеріалів саме для дітей та про дітей. 

А ви пам’ятаєте свої улюблені передачі? “ПОРОГИ” пропонують згадати їх: від “Уроків тітоньки Сови” – до головної дитячої телепередачі Запоріжжя “Домовуша”.

Сьогодні діти та підлітки можуть не лише виступати користувачами, але й брати участь у роботі над проектами, які транслюються у цей день.

Напевно, всі, кому зараз від 20 років, пам’ятають ті телепередачі, які вони дивилися в дитинстві. «Казки діда Панаса», «Телепузики», «Крок до зірок», «Уроки тітоньки сови», «Єралаш» – усе це теж частина дитинства. Тож ми пропонуємо вам згадати ці проекти та повернутися назад у дитинство.

Також, майже кожна дитина Запоріжжя, пам’ятає програму «Домовуша», яка є проектом телеканалу «ТВ-5». Кожного вечора малеча очікувала біля телеекрану гарну тітоньку з дивакуватим Домовушею та насолоджувалася мультиками, які показували у цій телепередачі.

“Я пам’ятаю, як колись відправляла туди свої малюнки. І ось коли, нарешті, дивлячись на ніч цю программу, в ефірі показали мою роботу, я була на десятому небі від щастя” , – згадує уже студентка Запорізького національного університету Альона Спільник.

 

Разом з вами дитинство згадували 

Карина Невмивака та Євгеній Рябко