Бути дивним не соромно, соромно бути нецікавим: в Запоріжжі відбудеться «Странная среда»

Менше ніж за тиждень, 5 липня, у Запоріжжі стартує дводенний арт-проект «Странная среда». Основні заходи відбуватимуться на території Loft Млин. Організатори переконують: «Странная среда» руйнує стереотипи про те, що «бути дивним – соромно».

На гостей і справді чекає багато дивного, пікантного та цікавого – лекції-перформанси, бесіди про мистецтво та меланхолію, фотоекспозиції та відеопокази за участі художників, які не бояться бути не схожими на інших. Вечір середи завершиться концертом андеграунд-гуртів з України, Росії, Франції.

Аби в стінах лофту учасникам і відвідувачам не стало затісно, вже 6 липня «Странная среда» вирушить на запорізькі вулиці.  Те, що не вписується в рамки звичайних уявлень про поведінку та автоматично вважається дивним, заповнить міський простір.

На завершення «Странной среды» відбудеться #АфтерПаті в компанії митців, музикантів та організаторів заходу. Це чудова нагода поспілкуватись з учасниками арт-проекту в неформальній обстановці та відірватися на повну.

Вхід на виставки, лекції та перфоманси вільний. Вхід на концерт з квитками (50 грн.) або флаєрами (40 грн.). Більше інформації про захід та місця, де можна придбати флаєри, на сторінці події. Організатори – Radio surrealism.

Катя Тимченко