Від мікробіолога до амбасадора YouTube

Кирило Скобелев – відеоблогер, чий канал має близько 100 тисяч підписників. За свої 25 років хлопець встиг закінчити біофак МДУ, знайти себе в IT-сфері, стати кофаундером стартапу fypp.com та стати амбасадором YouTube.

Авторка: Анастасія Моторина, першокурсниця факультету журналістики ЗНУ
Авторка: Анастасія Моторина, першокурсниця ф-ту журналістики ЗНУ

У своїх відео Кирило розповідає про те, як знайти свою справу, як розвиватися морально та фізично, як вирішувати психологічні проблеми. Важливим є те, що блогер бере участь у бігових марафонах, мотивуючи й своїх підписників до занять спортом. На його відеоканалі можна отримати поради, почути думки щодо різних тем, дізнатися про лайфхаки та цікаві події.

Створює хлопець і подкасти «Шоу Кирила Скобелева», де спілкується з друзями, знайомими та просто цікавими людьми (прим.: подкастинг  – один із різновидів блогінгу. Його особливість полягає в тому, що блог публікується не в набраному вигляді, а в аудіоформаті).

«Це можуть бути артисти, підприємці, музиканти, вчені, спортсмени, блогери та всі ті, від кого можна чогось навчитися або надихнутися їх історіями»,  – розповідає про свій проект Кирило.

Як на мене, сьогодні кожна людина має можливість розвиватися всебічно, але мало хто розуміє, у якій саме сфері треба шукати себе. На своєму прикладі Кирило Скобелев доводить, що можна братися за будь-що. Це може бути біологія, телебачення, спорт, інформаційні технології чи фотографування. Вчитися можна не тільки на своєму досвіді, але й завдяки історіям інших людей. Іноді саме досвід інших здатний мотивувати людину, яка впродовж довгого часу боялася зробити щось власне.

photo_2017-11-05_13-28-08

Медіа-активність Кирила в соціальних мережах надихає й мотивує до власної творчості. На своєму сайті kirillskobelev.com блогер розміщує нові відеоролики, подкасти та книги, що вплинули нього.

Отже, якщо ви хочете дізнатися про те, як досягти успіху в улюбленій справі та стимулювати себе на роботу, шукайте Кирила в соцмережах:

Instagram: @kskobelev
Youtube: youtube.com/KirillSkobelev
Facebook: fb.com/kskblv
Twitter: twitter.com/kskobelev

Анастасія Моторина


Редакція «Порогів» не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за вибрані авторами й авторками теми та висловлені думки.