Запорізький театр вперше проводить відкритий кастинг для нової вистави

Завжди мріяли стати актором / акторкою, але досі не траплялось нагоди? Будь ласка: тримайте нагоду! «Запорізька нова драма» готує чергову прем’єру та запрошує молодь віком від 20 до 35 років долучитись до свого акторського складу.

Театр потребує виконавців трьох чоловічих та виконавиць двох жіночих ролей, а також двох співачок. Кастинг для охочих приєднатись до «Запорізької нової драми» відбудеться в неділю, 12 листопада. Участь у ньому відкрита, але за попередньої реєстрації.

Майбутня вистава, що наразі має робочу назву «Сір Гавейн», обіцяє стати поєднанням англійського фольклору та сучасної української реальності. На такий сценічний експеримент з поемою, що була написана п’ять століть тому, зважилась запорізька драматургиня та режисерка Анастасія Косодій. «Коли двадцять шість років читаєш англійські поеми, кінець кінцем зробиш про них виставу. Там також ворог завжди приходить зі Сходу», – зазначає Анастасія на своїй сторінці в фейсбуці.

За сюжетом молода королева Гвінівера лишається одна в королівстві, поки її чоловік, король Артур, перебуває на сході – на війні. Тим часом на різдвяне частування у королівський замок приходить незнайомець – Зелений Лицар. Він має єдине прохання до Гвінівери – зіткнути йому голову. Королева погоджується…

«Запорізька нова драма» чекає на вас 12 листопада з 14:00. Театр розміщується на базі арт-центру «LOFT Млин» (вул. Серікова, 30, зупинка «Автовокзал»). Більше інформації про кастинг та актуальні новини на сторінці події.


Дізнатися більше про найсучасніший театр у Запоріжжі ви можете в нашому матеріалі «Ніч у театрі. Як відкриватиме сезон Запорізька нова драма?»