Студенти журфаку ЗНУ привітали з Днем усіх закоханих вихованців реабілітаційного центру

Студенти-журналісти Запорізького національного університету до Дня святого Валентина, а саме – 16 лютого, поділилися своєю любов’ю з дітьми-сиротами з реабілітаційного центру Запоріжжя.

За декілька днів до поїздки вони зібрали іграшки, одяг та їжу для вихованців центру. Окрім цього, студенти привезли спеціально підготовлений концерт від першокурсників. Виступ почався із привітань від ведучої Катерини Юрчук зі словами про любов та музичною композицією на балалайці «Історія кохання»у виконанні Альони Маслякової.

Далі частинку свого тепла подарував дітям В’ячеслав Чиженок, продекламувавши вірш Андрія Макаревича «Давайте делать паузы в словах». Як тільки він договорив, Анастасія Холод та Крістіна Ралко показали свій танець у стилі «Хіп-хоп». Таку веселу ноту продовжила Катерина Майборода з музичною композицією «Мы с тобою вместе», об’єднавши словами всіх присутніх в залі.

Після цього з особливими почуттями про щастя розповіла Анастасія Шилова у вірші «Какого цвета счастье?». Любов до дітей у цей день Крістіна Ралко виразила також у танці, коли так чуттєво й у той же час упевнено стала на пуанти. Наостанок щирими обіймами радувала дітей-сиріт Анастасія Воскобойнікова, співаючи пісню «Обними меня».

Студенти висловлюють подяку звукооператорам Володимиру Шарапову та Ігорю Гончару, а також голові студентської ради факультету журналістики Антону Осадчуку.

Фото: Антон Осадчук

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Крістіна Ралко