Благодійний фестиваль «Гармонія сердець»: талановиті діти-сироти виступлять на одній сцені з зірками

У прес-центрі газети «Остров свободы» 8 квітня відбулася прес-конференція з нагоди благодійного фестивалю «Гармонія сердець». На ній були присутні зірки та організатори фестивалю: співачка Vita, Дмитро Кузьмін (гурт «АДА»), представник благодійної групи «Angels» Юрій Вдовцов , Роман Шудренко (гурт «Зефир»), співачка Поліна Андреєва та організатор заходу Володимир Нікалайчук.

«Перед початком концерту присутні зможуть побачити виставку фото від волонтерської групи «Angels», дітей розважатимуть аніматори. У залі буде 200 дітей із дитячих будинків та 250 місць для всіх бажаючих. Квитки на концерт коштують 30 грн. Зібрані кошти витратять на придбання необхідних для дитбудинків Запорізької області речей», – поділився планами організатор фестивалю Володимир Нікалайчук.

Також організатори зазначили, що на концерт відібрані талановиті діти з дитячих будинків. Вони продемонструють свою сольну композицію, заспівають в дуеті з зіркою, а також кожна зірка  продемонструє свою творчість окремо.

Уже зараз проходять репетиції та підготовка. Сам фестиваль відбудеться 20 квітня у палаці культури імені Кірова. В концерті також бере участь Арсен Мірзоян – він готує номер із вихованцями дитбудинку «Джерело», що не мають слуху.

«Це буде наш перший фестиваль такого масштабу, але в планах зробити тур у травні та вересні, а також кожного року організовувати подібні заходи, адже це все робиться заради дітей», – прокоментував представник благодійної групи «Angels» Юрій Вдовцов.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Крістіна Ралко