Європа все ще сподівається на добру волю українських політиків

Депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко в ефірі 5 каналу запевнив, що його політсила не відмовлялася від курсу на Євросоюз.

«Риторика ПР (щодо Євросоюзу) не змінилася. Але це дуже болючі процеси, які проходили всередині фракції. Ми не змінилися й чітко йдемо до Вільнюського саміту. Ми хочемо там вирішити конкретну справу. Але це дуже непросто, – сказав політик. – Залишилося одне-єдине питання. Але давайте будемо відвертими, у нас є час на це? У нас є час на це. У нас є наступний пленарний тиждень. У нас є не тільки 19-те, а й сесія до 22-го листопада», – заявив Володимир Макеєнко, говорячи про вирішення питання щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, 13 листопада ввечері відбувся проміжний звіт місії Кокса-Квасьнєвського про підготовку України до підписання угоди з ЄС.

Раніше в цей день Верховна Рада не скористалася останнім шансом, щоб ухвалити три євроінтеграційні законопроекти. Спікер Володимир Рибак закрив позачергове засідання без будь-якого голосування.

Місія Кокса-Квасьнєвського все ще сподівається на «добру волю українських політиків» щодо підписання угоди про асоціацію. Дипломати висловили надію, що парламент ухвалить необхідні проекти максимум 19 листопада.

Джерело: www.pravda.com.ua

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги